6 грудня 2000

Архів

Новини
20:32
Кучма чекає "чергового викиду дезінформації"
Президент Кучма виступив із спеціальною заявою по Національному телеканалу увечері в середу. Він заявив, що не допустить роздмухування політичної кризи та втягування країни у дострокові вибори.
19:42
Кучма здає позиції…
Мороз вимагає від Генпрокуратури порушити кримінальну справу відносно "осіб, голоси яких записані на касеті". Зрозуміло, що мова йде про Кучму, Кравченка і Литвина.
19:22
За алюміній буде ще одна війна
Запорізький алюмінієвий комбінат придбала загадкова компанія, яка тільки напередодні була поновлена в списку учасників тендеру. Нового власника заводу пов'язують з ім'ям тимчасово зниклого з політичної орбіти Ігоря Бакая.
15:09
Симоненко – концентрат політкоректності
Лідер комуністів зізнався, що 11 листопада йому запропонували оприлюднити аудіозапис із "замовленням" на нейтралізацію Гонгадзе. Симоненко відмовився, хоча сам каже, що погодився б це зробити – але тільки після експертизи.
13:52
Мороз сказав не все…
Викриття ще будуть. Сам Мороз зізнався, що у нього є ще й інші аудіозаписи з голосами "гаранта" і його оточення, розповідає Кармазин. Він також стверджує, що попередні результати експертизи стануть відомі вже наступного тижня.
12:36
У Вашингтоні вперше звернули увагу на Гонгадзегейт
Президент України Леонід Кучма переживає зараз одне з найважчих випробувань в своїй політичній кар'єрі, пише в New York Times московський кореспондент газети Патрік Тайлер. Крім закриття Чорнобиля, проблемами з МВФ, Росією та реформатором-прем'єром, Кучма зіткнувся із скандалом навколо аудіозапису.