6 лютого 2001

Архів

Новини
22:07
"Відставка Кучми потрібна всім. І йому самому"
Анатолій Матвієнко з певного моменту став непримиреним опозиціонером Кучми. Хто, як не він, знає всі темні боки цієї влади. Мабуть, саме тому він більше не хоче миритися з цим. Про найближчу тактику опозиції лідер "Собору" розповів "Україні молодій".
16:45
ХРОНІКА АКЦІЇ
Зараз на Хрещатику рух поновлено. Мітинг завершено. Але на вічну згадку "гаранту" про 6 лютого залишилися фото, як увіковічили спалення портретів "пахана", виступи Мороза та Лесі Гонгадзе і масовий протест антикучмістів.
15:27
"Касетний" скандал затіяли Тимошенко і Лазаренко?
Генпрокуратура підозрює Юлію Тимошенко і Павла Лазаренка в організації "касетного скандалу". Правоохоронні органи, як завжди, мають в своєму розпорядженні інформацію, але мовчать і задовольнятися натяками. В Україні це не вважається приховуванням інформації.
13:07
Грім і блискавки Олександра Волкова
Крім двох радіостанцій, Волков може поповнити список ЗМІ, з якими має намір судитися. Від мас-медіа депутат вимагає не грошей, а поки що тільки вибачень. Сам же емоційний лідер "Демсоюзу" також готов покаятися, якщо йому доведуть його провину.
12:00
Брюссельська кореспонденція для Кучми
Не пройшла і доба після появи заяви Євросоюзу, як вітчизняне міністерство закордонних справ не утрималося і прокоментувало його. ЄС вчинив неправильно – вважають у МЗС – тому що демонструє "упереджене відношення, поспішну міру, що не цілком вдало адаптується з тим, що насправді мають на увазі ініціатори цієї заяви".
11:39
Злочинець зізнався, але жертву не впізнав
Знайшовся злочинець, який зізнався у здійсненні нападу на російську журналістку Яніну Соколовську. Але чи то пам'ять в нього від страху відбило, чи то правоохоронні органи перестаралися.
10:41
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
У вівторок зранку Житомирська колона акції "Україна без Кучми" ввійшла до Києва. В районі Святошина до неї приєдналися представники Хмельницької та Вінницької областей. За словами координатора акції Володимира Чемериса, у колоні нараховується близько 300 осіб.