7 лютого 2001

Архів

Новини
21:54
Кредит недовіри?
МВФ знову припиняє кредитну програму України. Несподівано виявилося, що в уряду Ющенка цілий візок невирішених проблем. Коли гроші МВФ знову з'являться на рахунках Нацбанку - у Фонді не знають.
20:56
Опозиція у "королівстві кривих дзеркал"
Пропагандистська увага акцентується на тому, що в "Україні без Кучми" беруть участь праворадикали УНА-УНСО і "Щита Батьківщини" з одного боку та ортодоксальні комуністи - з іншого. Натомість замовчують, що між ними свій протест висловлюють десятки політичних організацій навколо центристського спектра.
19:40
"Как демократ демократу…"
Володимир Путін, який до цього жодного разу привселюдно не ділився своїми роздумами з приводу політичної кризи в Україні, перервав мовчанку. Зробив він це знехотя, відповідаючи на питання київських журналістів у першому інтерв'ю для українських СМИ.
18:55
Генпрокуратура вже ні в чому не впевнена
Генпрокуратура вирішила пом'якшити свою позицію щодо прослуховування кабінету Кучми. Кабінет президента "можливо" прослуховували, а записані розмови "можливо" мали місце.
18:19
"Країна страху і терору". Частина третя
У Печерському райсуді відбулася досудова зустріч представників депутата Волкова і радіо "Свобода". Сторона позивача намагається розібратися, що і від кого вимагати. І поки набирає обороти цей скандал, у Києві спалахнув іншій - через антикучмівську фотографію не вийшла газета "Коммерсантъ-Украина".
15:51
Багатотисячна демонстрація в Києві під час політичної кризи
Тисяча протестуючих, розмахуючи українськими прапорами і скандуючи "Україна без Кучми", сьогодні пройшли Києвом в переважно мирному марші протесту, вимагаючи відставки президента Леоніда Кучми, який намагається перебороти політичну кризу, яка надалі поглиблюється.
14:10
"Вбивчі плівки" загрожують усуненням українського лідера
Тисячі демонстрантів промарширували вчора засніженими вулицями Києва, столиці України, вимагаючи відставки Президента Леоніда Кучми, якого підозрюють в організації вбивства опозиційного журналіста. Протестуючі намагалися прорватися до будинку, у якому знаходиться Адміністрація Президента.
12:23
Президента точно прослуховували
Після того, як Баганець визнав, що діалоги за Кучмою старанно "документувалися", залишилось лише завести нову кримінальну справу. Теперь Мельниченка звинувачитимуть у перевищенні службових повноважень, говорять в генпрокуратурі. За це дають від 3 до 8 років позбавлення волі.
12:03
Чергова "хфальшивка" – зараз у справі Чорновіла
У Генеральній прокуратурі переконують, що записане на відео свідчення офіцера в масці, який зізнається у організації дорожньо-транспортної пригоди, в якїй загинув Вячеслав Чорновіл, - є фальшивкою.
11:31
Як інтелектуали в бій за Кучму ходили
Останнє, що вразило в українських ЗМІ, це перехід "президентських інтелектуалів" у наступ з однією метою - спробувати вже на теоретичному рівні відмазати "гаранта". І довести, що всі перипетії "кучмагейту" – це прояви непристойної та негідної поведінки опозиції.
11:13
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
Наметове містечко практично добралося до рівня "Макдональдса" на Хрещатику. У ніч з вівторка на середу в "Зоні, вільній від Кучми", нараховувалося 27 наметів.