6 квітня 2001

Архів

Новини
20:29
"Дядя Вітя, дєржись!"
"Мені незручно продовжувати ту форму, коли задається дурне запитання, а потім чекають дурну відповідь на нього. Я переконаний – якщо відкрити громадянину вікно і подивитися на вулицю…" Ющенко декларує нейтралітет, не підтримує антагонізм Кучми і закликає до "політичної процедури".
20:27
"Трудова Україна" дуже розсердилася
Найчисленніша депутатська група в парламентській більшості "Трудова Україна" заявляє, що не буде брати участі в роботі координаційної ради парламентської більшості, вважаючи роботу цього погоджувального органу в даних умовах безрезультативною.
18:47
Україна повертається до справи "нецільового використання коштів"
В 1997-98 Бондар провів кілька фінансових операцій, в наслідок яких 700 мільйонів доларів – з тієї суми, яку надав МВФ – опинилися в запасах центрального банку і були проведені через кіпрський філіал банку CSFB до швейцарсько-американського банку. Куди пішла більшість грошей – невідомо.
18:40
Цирк!
Мітинг у Харкові на підтримку прем'єр-міністра зібрав...20 чоловік. Ці 20 прихильників Віктора Ющенка пікетували у середу будівлю Харківської обласної адміністрації.
16:16
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення остаточно знахабніла
Настав час відповідати за свої дії
Парламентський комітет із боротьби з організованою злочинністю і корупцією має намір почати розслідування за фактом "сумісництва" членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення і можливого отримання її членами грошей не за основним місцем роботи.
16:14
Колишнього заступника Ющенка звільнили з-під варти
Через "різке погіршення стану здоров'я і необхідність лікування в умовах стаціонара" звільнено з СІЗО колишнього заступника Ющенка Володимира Бондаря, який був відразу доставлений до лікарні.
14:48
Міліція визнає помилки і підставляє сама себе
Услід за новим міністром внутрішніх справ Юрієм Смирновим, починають каятися і чиновники рангом нижче. Помилки міліції під час історичних подій 9 березня визнав і колишній заступник Смирнова Олександр Савченко.
14:43
Банкова кличе у радники авторитетів
У Кучми виник дефіцит консультантів. Виступаючи перед зборами Національної академії наук, він запропонував створити раду, куди повинні увійти "найбільш авторитетні люди країни", які будуть звіряти рішення влади із загальноприйнятими нормами демократії.
11:47
Україну рекомендують виключити з Ради Європи
У Києві говорять, що так не домовлялися
Візит до Києва справив глибоке та незабутнє враження на Ханну Северинсен. У Парижі моніторинговий комітет ПАРЄ ухвалив рекомендацію призупинити членство України в Раді Європи. Рішення прийнято майже одноголосно.