7 квітня 2001

Архів

Новини
21:42
Паскуаль прописав Кучмі бінокль. Після публічної прочуханки
Всупереч думці українського "гаранта", який кризи в рідній країні не спостерігає, посол США нарахував їх в кількості аж трьох штук. Україна "досягла критичної точки" - лексика США давно не була такою жорсткою.
19:47
Опозиція не дає спокою президенту Кучмі
Опозиційний Громадський комітет “За правду” скерував до президента України Леоніда Кучми заклик присягнути на Конституції, про те, що не скоював злочинів, в яких його підозрюють.
19:07
"Це жах!", - говорить Головатий
"Такої ганьби не зазнавала жодна країна, якої зазнала Україна на засіданні моніторингового комітету ПАРЄ", - такими словами почав свій виступ на з'їзді Форуму національного порятунку Сергій Головатий. Він щойно повернувся з Європи і не міг говорити про щось інше, окрім рішення комітету.
15:04
Кучмі був "геть!" І прямо на Банковій
Збори Форуму нацпорятунку ухвалили резолюцію про початок підготовки до всеукраїнського референдуму про недовіру Кучмі. Також ФНП відмовляється від переговорів з Кучмою. Тимошенко пропонує "припинити будь-які розмови про переговори доти, поки Кучма сам не звернеться з проханням почати переговори щодо своєї відставки".
13:07
Примара блукає і називає себе опозицією
"Примара, яка блукає в останні місяці Україною і називає себе опозицією, перейшла у рішучій наступ. Вона вже не обмежується жаданням крові і періодичних жертв. Їй потрібна влада в державі. Цілковита і безмежна". Це відкритий лист президентові Кучмі, який зараз ходить коридорами УТ-1.