6 вересня 2000

Архів

Новини
19:41
Газопровід упирається в Польщу
Для реалізації мрії Рема Вяхирева залишився один крок. Щоб побудувати газопровід в обхід України, Росія має домовитися тільки з Польщею.
18:55
Лідери лівих партій визначаються щодо імпічменту Кучмі
Лідери лівих партій, що представлені у Верховній Раді України ще визначаються, чи будуть вони підтримувати ініціативу депутатської групи "Соборність" щодо початку процедури імпічменту президентові Кучмі.
16:18
"Парламентська більшість" відгороджується від преси?
Українські скляні перегородки на парламентському балконі – це, перш за все, символ. Символ того, як розуміють місце і роль журналістів нові господарі парламенту, які звикли розставляти все за відповідними полицями…
15:25
Не всі в уряді радіють поверненню Діденко у НАК
Тимошенко іронічно зауважила, що Копилов "знайде якусь штучну роботу" для Діденко. "Нехай сидить, заповнює папери або ще щось робить, та не можна допускати його до обігових коштів", - попередила віце-прем'єр громадськість щодо відомих їй таємних схильностей Діденко.
13:40
Горбулін серйозно "взявся" за ВПК
Екс-секретар Ради національної безпеки й оборони України Володимир Горбулін порушив багатомісячне мовчання у московській "Независимой газеты". Судячи з інтерв'ю, за український ВПК Горбулін береться такою же твердою хваткою, як у свій час за національну безпеку.
13:11
На усі українські телерадіоканали чекає переліцензування
За повідомленнями російської преси, незабаром більшість українських російськомовних телерадіокомпаній стогнатимуть під новими податками.
12:10
Що поробляють російські олігархи в Україні
Похід російських олігархів на Україну тільки починається. На думку московського журналу “Компанія”, головну роль у нашій масштабній приватизації мають намір зіграти провідні російські компанії.