7 вересня 2000

Архів

Новини
20:47
Олігархи та їх заводики
До зміни власників готуються два стратегичних об'єкти вітчизняної промисловості - Запорізький алюмінієвий комбінат і калуський концерн "Оріана". Серед можливих покупців - традиційні для стратегічних підприємств навколоолігархічні структури. Українські і російські.
20:05
Три транші МВФ безпідставно отримані Україною, заявляє МВФ
Рада директорів Міжнародного валютного фонду офіційно визнала, що Україна неправомірно отримала три транші за програмою EFF, надавши фонду неправдиву інформацію щодо розмірів своїх валютних резервів.
15:40
Російський спікер Селезньов закликає українців "підштовхнути своїх правителів до Російсько-Білоруського союзу"
Спікер Державної Думи Російської Федерації Геннадій Селезньов хотів би, щоб взаємини України і Росії були більш "просунутими" й Україна стала б "третім кутом союзу Білорусії і Росії".
14:38
Найбільші аферисти України - з оточення Кучми
Є усі підстави вважати, що корупція в Україні сягає найвищих ешелонів влади. Саме найближчих ставленників президента Кучми було звинувачено у численних незаконних махінаціях, повідомляє "Радіо Свобода", посилаючись на результати проведених опитувань.
13:54
Діденко фігурує у справі "Градобанку"
За даними "Нового каналу", прізвище Діденко фігурує у карній справі про розкрадання коштів остарбайтерів через "Градобанк". У кінці минулого року Генпрокуратура санкціонувала його арешт, але через деякий час Діденко був звільнений під підписку про невиїзд.
12:38
Ющенко все ж таки повертається з відпустки
Погодні умови не завадили прем'єр-міністрові України Вікторові Ющенку повернутися у четвер з відпустки. Планувалося, що в цей день він братиме участь у церемонії проводів олімпійців.