8 лютого 2001

Архів

Новини
21:44
Кодекс захисту Кучми
Хочу досадити тим, хто не любить Кучму. Тим, кого за цю нелюбов посадять, сім років усе-таки малувато, додати треба, хто за порушення режиму потраплятиме в ШИЗО, цілодобово транслювати в камеру виступи президента Кучми...
21:27
ЄС критикує Київ
Монтаж з декількох фрагментів розмов для відтворення реальної розмови теоретично можливий, кажуть експерти. "Це вимагає багато зусиль і експертизи, але … можна зробити це таким чином, що фактично неможливо буде це виявити".
20:30
Україна - журналістський рай
Схоже, в Україні дійсно створені "тепличні" умови для преси, і Кучма зможе про це сказати у своєму щорічному посланні. МВС підрахувало, що торік проти журналістів скоєно 61 злочин. І жоден не пов'язан з їхньою професійною діяльністю. Виходить, що проти Гонгадзе теж.
17:05
Фальшивий фальшивник
Микола Рудьковський, який за версією генпрокуратури в себе вдома "клеїв" плівки Мельниченка, спростовує обвинувачення. За його словами, компакт-диски з діалогами Кучми йому передав Мороз за день до обшуку, щоб він зробив стенограми розмов для прес-конференції.
16:41
Слова "б…" і "х…" були записані по літерах
Міліція розповідає все нові й нові подробиці по "касетному скандалу". Дивно, що про майже сенсаційні дані фоноскопічної експертизи вперше повідомляє співробітник МВС, яке має бути до сих пір усунуто від участі у справі Гонгадзе.
16:13
Некомуністична опозиція має шанс
Мороз, Тимошенко, Головатий, Чорновіл, Турчинов, Матвієнко та ряд інших впливових опозиційних політиків почали формування комітету національного порятунку. Закриті переговори тривають вже кілька днів.
15:34
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
Акція "Україна без Кучми" поки що перейшла в стадію вичікування. Найближчі активні дії "акціонерів" призначені на 11 і 25 лютого. У ці дні пройдуть в столиці небачені досі заходи. Мирні, видовищні та яскраві. Тримайся, влада!
13:04
Український президент бореться за виживання
Президент України Леонід Кучма вчора боровся за своє політичне життя після того, як Генеральна прокуратура закінчила свій багатомісячний опір та підтвердила, що аудіоплівки, які свідчать про причетність президента до вбивства опозиційного журналіста, є справжніми.
12:53
Скоро все буде відомо
Експертиза "таращанського" тіла в Німеччині ще не завершилася, але оригінали аудіозаписів Мельниченка вже надійшли до віденського Міжнародного інституту преси. Сполучним ланцюгом між Україною та експертами виступає Сергій Головатий, який володіє найповнішою інформацією.
12:04
Відпустку Потебеньку вже зіпсували
Верховна Рада вирішила заслухати звіт Потебенька у лютому. Але дату, коли це буде зроблено, парламент узгодити не може - жодна з запропонованих дат - ані 9, ані 13, ані 21, ані 23 лютого - не набрала 226 голосів.
11:14
Азіатський вибір Кучми
У Дніпропетровську 18-19 лютого Кучма і Путін будуть говорити про ракети і підтримку українського "гаранта". Вже в четвер у Києві готувати грунт для переговорів буде секретар російської ради безпеки Сергій Іванов.
23:10
Головний свідок
Тарас Чорновіл поки що перший, хто офіційно оформив пізнання своєї розмови з Кучмою на плівках майора Мельниченка. Він претендує на звання головного свідка у справі про "касетний скандал". Такого свідка прийнято охороняти, якщо його життю загрожує небезпека.