7 грудня 2000

Архів

Новини
22:12
АКЦІЯ
15 грудня 2000 року на площадці перед Палацом культури "Україна" за ініціативою низки громадських організацій України проводиться маніфестація "Три місяці без ПРАВДИ!!!" приурочену до тримісячної дати зникнення журналіста Георгія Гонгадзе.
21:11
Алюміній incognita
Продаж Запорізького алюмінієвого комбінату радує новими несподіваними поворотами. Переможець тендера Зовнішньоторгівельна компанія "КрАЗ" старанно ховає кінці у воду.
20:18
Перші ознаки ослаблення Кучми
Більшість не витримала і вирішила не випробовувати долю, відхиливши президентські законопроекти з імплементації рішень всеукраїнського референдуму. У більшості відокремилась "опозиційна" президенту частина - фракції Українського Народного Руху, "Реформи-конгрес" і "Солідарність".
17:43
Роль Санта Клауса виконує МВФ
МВФ відновить кредитну програму Україні, чим продовжить термін служби уряду Ющенка. У четвер зняті останні перешкоди на шляху грошей Фонду в Україну – прийнятий бюджет і закон про банки. Експерти МВФ рекомендували раді директорів Фонду відновити фінансування.
17:18
Факс, як засіб урядового зв'язку
У четвер вранці за допомогою факсу Ющенко і Касьянов підписали газовий меморандум. Якщо всі домовленості будуть втілені у життя, то відтепер Україна і Росія переходять до нової стадії відносин.
12:42
Фракція соціалістів вимагає допиту Кучми, Кравченка та Литвина
Фракція соціалістів вимагає публічного пояснення Президента Кучми "по суті висунутих проти нього звинувачень, а також термінового допиту громадян Кучми, Кравченка та Литвина".
12:33
Привіт Кучмі з-за океану
У середу в каліфорнійському суді Лазаренко оголосив себе політичним в'язнем, над яким учинив розправу "диктаторський режим Кучми за домовленістю з окремими високопосадовими чиновниками Білого дому".
11:34
Прокуратура збирається обшукати Мороза
Генпрокуратура готова провести обшук у Олександра Мороза, щоб виявити і вилучити "оригінал" сенсаційного аудіозапису.
10:53
Мороза взято під охорону
Президент Кучма все-таки зрозумів, що у нинішній ситуації влада повинна "здувати пилинки" з Мороза і стежити за тим, щоб не дай Бог з ним щось не трапилося. У четвер "гарант" підписав указ про надання Олександрові Морозу державної охорони на три місяці.