27 лютого 2005

Архів

Публікації

Убивати Григоришина Суркіс не буде, але повоює

"Григоришин оголосив війну, я йому білет на війну не виписував. Повірте мені, що воювати я вмію!", - заявив Суркіс. Окрім того, Суркіс вперше назвав Григоришина "негідником" і доведе це. "Потрібно брати приклад з таких, як Юлія Володимирівна". "Нормальна людина наш президент? Нормальна. Це моє зобов`язання запросити його на футбол. Я сподіваюся, що Віктор Андрійович прийме".

Ласкаво просимо додому, пане Перфецький!

Приємно, що сучукрліт не мав своїх Ганни Герман, Лариси Скорик чи Наталі Могилевської, що послідовно підтримували "надійного", або свого Богдана Ступки, який вчасно заховав посвідчення довіреної особи Януковича і опинився "з народом", перш ніж народ сказав йому йти геть... Після Революції нарешті можна не соромитись україноцентризму... Мур у головах ліквідовано, і тепер Андруховичу та його однодумцям не обов'язково бути в Європі, щоб любити Україну.
Новини
20:22
На Євробаченні співатимуть "Разом нас багато!"
Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення" представлятиме гурт Greenjolly, відомий своєю піснею "Разом нас багато, Нас не подолати!", яка стала гімном помаранчевої революції
17:45
ЗНАЙДЕНО МАШИНУ, У ЯКІЙ ВЕЗЛИ ГОНГАДЗЕ
"Ми чітко встановили тих, хто саджав Георгія в машину. Ця машина також знаходиться в наших руках", заявив міністр
16:30
Єврокомісар: Україна приєднається до ЄС в 2015 році
Польський комісар Європейського Союзу з питань регіональної політики Данута Хубнер вважає, що Україна і Туреччина можуть приєднатись до ЄС приблизно 2015 року.
15:13
Янукович не любить Суркіса. Щоб подивитися на нього прийшов Юрій Кравченко
Глава національного олімпійського комітету Віктор Янукович назвав ситуацію навколо
13:38
Фішер готовий на відставку, але не хоче, щоб українців ображали
Міністр закордонних справ Німеччини Йошка Фішер закликав своїх опонентів не розглядати український народ як злочинців.