Історія майбутнього зятя Юлії Тимошенко

Середа, 6 липня 2005, 16:09
Це любовна історія, яку навіть дуже натхненні новелісти не змогли б вигадати.

Вони мають зовсім різне виховання, але через декілька місяців Шон Карр, 36-річний власник торгової палатки та рок-музикант з Лідсу, поведе до вівтаря доньку українського прем’єр-міністра.

Життя містера Карра вже дуже змінилося з того моменту, які він побачив Євгенію Тимошенко в єгипетському барі. Він залишив все та переїхав до України, і його друзі були вражені, коли побачили його по телевізору – він сидів поряд з президентом Віктором Ющенком на пісенному конкурсі "Євробачення", який відбувся в Києві.

Восени містер Карр повернеться до Йоркширу на своє весілля, свідком якого стане мама його 25-річної Євгенії – український прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.

Вчора містер Карр, який залишив свій бар "Heel and Key" на ринку Кіркгейт, щоб розпочати нове життя в Україні, сказав: "Я знаю, це божевілля. Я не можу дійсно сам повірити в це, це так дивно".

Історія кохання розпочалася з одного погляду в єгипетському барі і могла там і закінчитись, якби Євгенія не вистежила містера Карра.

 
Наречений Євгенії Тимошенко Шон Карр - по центру
 
"Все, що я бачив, була красива дівчина, яка спускалась сходами. Пізніше бармен, який був моїм другом, сказав, що вона попросила в нього мій номер телефону. Тож я сказав, що він міг дати їй його, але з повідомленням, що я буду в "Хард Рок кафе". Але вона так туди і не прийшла, тож я забув про це", - розповів Карр.

Але це не був кінець історії.

Карр розповів: "Бармен намагався продати їй мій номер телефону, але коли вона відмовилась платити за нього, він дав неправильний номер. Врешті-решт вона була наполегливою і отримала мій номер, але на цей момент я повернувся до Англії". Вдома у Торнері, Лідс, він отримав сумного листа від Євгенії, яка, як виявилося, навчалася в Лондоні.

Місяцем пізніше вони вирішили зустрітись на фестивалі байкерів. Карр все ще не знав про походження Євгенії, але коли вона запросила його в Лондон, з'ясувалося, що вони мають дещо різні походження.

"Я все ще не знав про її маму, але здавалося, що вона живе занадто розкішно як для студентки", - сказав він.

 
Юлія і Євгенія Тимошенко, на конференції у Відні. Фото Олександра Прокопенка
 
Через п’ять місяців після того, як вони познайомились, Карр приїхав в Україну та зрозумів, у що потрапив. Це був пік Помаранчевої революції – протести у відповідь на обвинувачення в політичній корупції, а також звинувачення щодо отруєння президента Віктора Ющенка.

Наступного дня, після того як він приїхав, він опинився на сцені перед тисячами людей, коли мати Євгенії, Юлія, зверталася до натовпу. Шість місяців тому вона стала прем’єр-міністром.

Спочатку, як зізнається Карр, він був наляканий його майбутньою тещею. Але зараз він кличе її "мама".

У квітні в єгипетському барі, де вони познайомились, він освідчився Євгенії, яка зараз здобуває ступінь магістра політики та економіки. Він сумує за своєю дочкою Шарлоттою, якій 10 років, але пристосовується до нового життя та перевіз свій "Харлей Девідсон" та ротвейлера Салема в Україну. Він також вже сформував рок-групу з назвою "Death Valley Screamers".

"Для мене це було велике випробування, але я впораюсь. Я вивчаю українську і знаю дещо більше про політику цієї країни, ніж своєї. Але Євгенія і я – ми так підходимо один одному. Вона навіть не хоче, щоб я відрізав своє волосся", - додав він.



Переклад "Української правди". Фото Карра Ірини Семенюк

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді