Ющенко програв Омельченку в Києві

Четвер, 3 листопада 2005, 16:44

Кияни найбільш задоволені роботою ЗМІ, діяльністю церкви  та мерії столиці. Максимальне невдоволення викликає робота парламенту  - 67% опитаних незадоволені й переважно незадоволені роботою Верховної Ради.

Наскільки Ви задоволені роботою наступних соціальних і державних інститутів?

Понад 70% опитаних задоволені або переважно задоволені тим, як зараз  працюють засоби масової інформації. Майже 60% - задоволені діяльністю церков. Третє місце за задоволеністю - за київською мерією, її діяльністю задоволені й переважно задоволені понад 45% опитаних.

Порівняно високі оцінки також одержала діяльність президента України (понад  40% на загал задоволені),  київської міськради (38%) та армії (37%).

Соціальні й державні інститути, які на сьогоднішній день на думку киян, скоріше незадовільно виконують свої обов'язки - це парламент (67% не задоволені й переважно незадоволені), а також уряд (60%).

Найгірше мешканці столиці знають про  діяльності силових структур - СБУ (42% не знають про  її діяльності або не можуть її оцінити). Також, порівняно погано відомі киянам діяльність прокуратури й армії.

Інформація про дослідження, проведене InMind : репрезентативне  телефонне опитування мешканців Києва у віці 18 років і старші:  квотоване за статтю й віком. Розмір вибірки: 419  осіб. Теоретична похибка вибірки: до 5%. Терміни проведення дослідження: 15-19 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді