Омельченко доручив сам собі зробити вибори чесними

Четвер, 2 лютого 2006, 15:24

Київська міська рада доручила Київський міській державній адміністрації й районним адміністраціям створити умови й сприяти проведенню вільних і прозорих виборів 26 березня.

Таке рішення ухвалили депутати Київради на сесії, повідомляють "Українські новини".

Київрада доручила Київміськадміністрації разом із Центральною виборчою комісією створити умови для роботи в Києві офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій на виборах.

Київміськадміністрація також повинна забезпечити Київську міську виборчу комісію приміщенням для роботи, а також транспортом, комп'ютерами й засобами зв'язку на вибори й під час підготовки до них.

Відповідно й районні адміністрації повинні забезпечити всі виборчі комісії приміщеннями, технікою й транспортом, а також підготувати повні й достовірні списки виборців, відвести спеціальні місця для стендів і дощок оголошень у людних місцях для передвиборчої агітації.

Райадміністрації також повинні вжити заходів, щоб не допустити поширення під час передвиборчої агітації антиконституційних закликів.

Крім того, планується, що до 20 березня в Колонному залі Київської міської ради буде встановлено великий відеоекран для оперативного висвітлення виборів для ЗМІ й громадськості.

При Київському тервиборчкомі буде працювати прес-центр під час підготовки й проведення виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді