Кличко намалював Київ своєї мрії

Вівторок, 28 лютого 2006, 14:30

Лідер Блоку "Пора-ПРП", кандидат на посаду київського мера Віталій Кличко презентував свою виборчу програму.

"Київ має стати найкомфортнішим містом Центральної та Східної Європи, лідером за якістю життя", - сказано у програмі, повідомляє прес-служба Кличка.

За його словами, формулювати "місію Києва дозволяє його багата культурно-історична спадщина, яка робить Київ містом-музеєм, та унікальне природне розташування на двох мальовничих зелених схилах Дніпра, що дає змогу говорити про Київ як місто-парк".

Стратегія розвитку Києва Кличка базується на історичних передумовах і сучасних критеріях поняття "здорове місто".

"Це означає – місто, створене для людей і його розвиток відбувається збалансовано для максимального задоволення потреб людини та для досягнення найвищої якості життя", - сказано у повідомленні.

За словами Кличка, основна проблема розвитку Києва – "невідповідність наявних принципів управління його сучасним потребам і глобальним тенденціям".

"Сучасна система управління містом пристосована до корупції, вона є непідзвітною та закритою для киян. Інструментами ручного корупційного управління є складна дозвільна система, непрозорий бюджет та закрита інформація про міську власність і тендери", - сказав він.

"Я твердо переконаний, що жодну із нагальних проблем Києва неможливо вирішити без зміни принципів управління. Тому ми починаємо зі зміни принципів управління містом і боротьби з корупцією", - додав Кличко.

Як сказано в повідомленні, до розробки стратегії розвитку Києва та плану дій долучилися Український фонд підтримки реформ на чолі з Віктором Пинзеником, Міжнародна консалтингова компанія KPMG, Міжнародний центр перспективних досліджень, Інститут міста, а також ціла низка спеціалізованих експертних структур.

Українська правда

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Чи підтримає Янукович Ющенка після виборів

Що Тимошенко робить на цвинтарі

Як Шуфрича образили американські політтехнологи Януковича


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді