Русанівські дачники просять Черновецького звільнити Салія

Середа, 7 червня 2006, 19:17

Власники дач на Русанівських садах просять мера Леоніда Черновецького відсторонити в.о. заступника голови Київської міськадміністрації Івана Салія від вирішення проблеми з відселенням дачників через будівництво Подільського моста.

Про це Українським Новинам повідомила член ініціативної групи власників дач Наталя Доценко.

Дачники також просять мера доручити Головному управлінню містобудування та архітектури розробити проект рішення про малоповерхову забудову Русанівських садів і винести його на сесію Київської міської ради.

За словами Доценко, з цією метою 1 тис. власників дач провели пікетування Київдержадміністрації з 13:00 до 14:00 7 червня.

За даними міліції, що охороняє будинок Київдержадміністрації, пікетувальників було близько 100 чоловік.

Доценко сказала, до пікетувальників вийшов Салій, але йому не вдалося поговорити з людьми, оскільки вони почали скандувати "Салія геть!".

Після цього, за словами Доценко, до пікетуючих вийшов Черновецький і вони передали йому свої вимоги. Мер прийняв вимоги й пообіцяв контролювати ситуацію.

На думку власників дач, Салій підриває репутацію мера, намагаючись провести варіант будівництва Подільського моста відповідно до початкового проекту, тобто через Русанівські сади.

Вона підкреслила, що власники дач мають намір пікетувати Київдержадміністрацію доти, доки не досягнуть свого.

Нагадаємо, що містобудівна рада Києва рекомендувала проектному інституту "Укрметротонельпроект" розробити проект будівництва Подільського моста в обхід Русанівських садів протягом 2 місяців до 24 липня.

Компанія "Мостобуд" почала будівництво Подільського моста в грудні 2003 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді