Банк Коломойського і банк Черновецького наростили статутний капітал

Вівторок, 8 серпня 2006, 11:02

Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку зареєструвала емісію акцій ЗАТ "ПриватБанк", АКБ "Правекс-Банк", ВАТ "ТММ-Банк", ВАТ "Банк "Морський", ЗАТ "Банк "Київська Русь".

Про це повідомив член ГКЦБФР Сергій Бирюк, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, акціонери "Приватбанку" на загальних зборах 17 червня вирішили збільшити статутний капітал на 31,6%, або 500 млн. грн., — до 2 млрд. 82 млн. грн. шляхом додаткової емісії акцій.

Акціонери "Правекс-Банку" на загальних зборах 23 травня вирішили реінвестувати дивіденди, у результаті чого статутний капітал банку повинен збільшиться більш ніж на 30 млн. грн. За даними банку, до квітня статутний капітал банку складав 109 млн. грн. і за квітень-червень його обсяг не змінився.

Акціонери "ТММ-Банку" на загальних зборах 1 червня вирішили збільшити статутний капітал на 80,6%, або 25 млн. грн., — до 56 млн. грн. шляхом додаткового випуску акцій.

Акціонери банку "Морський" на загальних зборах 25 травня вирішили збільшити статутний капітал на 17,4%, або на 6 млн. грн., — до 40 млн. 461 тис. грн. шляхом додаткової емісії акцій банку.

Акціонери банку "Київська Русь" на загальних зборах 24 травня затвердили результати підписки на акції додаткової емісії, у результаті статутний капітал банку збільшується на 18,3%, або на 7 млн. грн., — до 45 млн. 330 тис. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді