AUTOPAY - перша мережа платіжних терміналів в Україні ®

Четвер, 2 листопада 2006, 10:10
ТОВ «Укртерміналс», ТОВ «УКРПЕЙ» та система інтернет-розрахунків RUpay оголошують про запуск в експлуатацію першої в Україні мережі терміналів самообслуговування «AUTOPAY». До задач компаній «Укртерміналс» та «УКРПЕЙ» входить розвиток, встановлення і супроводження мереж автоматизованого прийому платежів. Система інтернет-розрахунків RUpay є розробником програмного забезпечення для терміналів «AUTOPAY».

Новий партнерський проект не має аналогів на Україні і спрямований на розгортання мережі національного масштабу, з метою стати одним з провідних гравців на ринку фінансового вендінгу в державі. Вже сьогодні приватні підприємці та юридичні особи можуть відкрити власну мережу платіжних терміналів у своєму місті, стаючи, таким чином, власниками високоприбуткового і швидкоокупного бізнесу.

Ключовою перевагою партнерства з «AUTOPAY» є те, що партнер отримує, фактично, готовий бізнес «під ключ». При цьому компанія-розробник гарантує якість обладнання та програмного забезпечення, що постачається, надійність системи моніторингу, допомогу висококваліфікованих співробітників, повний контроль легальності і безпеки експлуатації систем. Прибуток власника платіжного терминалу складається з винагороди, яку виплачує система «AUTOPAY». Для початку бізнесу по прийому платежів необхідно визначитись з моделлю терминалу (терминалів), заключити договір із системою «AUTOPAY» і розмістити автомати самообслуговування у місцях найбільшого скупчення людей.

Середня вартість пуску одного платіжного терминалу «AUTOPAY» коштує близько $3000. Виручка з одного платіжного терминалу, в середньому, складає 3000 гривень на день і може коливатися в більший чи менший бік залежно від відвідуваності торгової точки. Відповідно до представленого на сайті «AUTOPAY» бизнес-плану, вже через 6-8 місяців вкладені в купівлю терминалу кошти окупляться і почнуть приносити прибуток.

На даний час термінали «AUTOPAY» дозволяють сплачувати за послуги провідних мобільних операторів України (КИЇВСТАР, UMC, Life:), Beeline), інтернет - та IP-провайдерів. Крім цьго, за допомогою терміналів «AUTOPAY» можна поповнити рахунки в таких популярних системах інтернет-платежів, як WebMoney, RUpay та Интернет.Деньги. Ведеться постійна робота по заключенню договорів з новими постачальниками послуг. В залежності від побажань партнера, спеціалісти AUTOPAY готові запропонувати варіант швидкого підключення практично будь-якого місцевого провайдера.

Головна відмінність платіжних терміналів «AUTOPAY» - можливість видачі решти платникові. Припустімо, що за відсутності дрібних купюр, клієнт вносить в термінал 70 гривень, з яких на сплату тієї чи іншой послуги піде лише 55. Після проведення оплати, термінал роздруковує клієнту «чек решти» (у нашому прикладі – на суму 15 гривень). Наступного разу, для сплати за послугу, на суму, наприклад, у 25 гривень, клієнту достатньо ввести номер «чека решти», після чого 15 гривень миттєво будуть зараховані на його рахунок. 10 гривень, що залишились, вносяться традиційним шляхом через купюроприймач.

«Перші платіжні термінали «AUTOPAY» будуть представлені на спеціалізованій виставці "Гроші Експо 2006", яка пройде в Києві з 9 по 12 листопада. Впевнений, що це дозволить нашим партнерам насправді оцінити всі переваги співробітництва з мережею AUTOPAY, тим більше, що, судячи по дзвінкам до нашої компанії, зацікавленість є і чимала. А це значить, що скоро громадяни України отримають зручний, надійний і, хочеться сподіватись, у великій мірі незамінний засіб розрахунків і платежів», - коментує подію комерційний директор ТОВ "Укртерміналс" Олександр Свєчніков.

Информация о компании:

Система интернет-расчетов RUpay  

Система интернет-платежей RUpay создана совместной группой российских и украинских разработчиков и функционирует с 7 октября 2002 года. RUpay представляет собой интегратор платежных систем, где на программном уровне, воедино, объединены различные платежные интернет-сервисы и обменные пункты. RUpay предлагает своим клиентам выгодные курсы обмена самых популярных платежных систем и более 20-и способов приема платежей для интернет-магазинов (e-gold, Яндекс.Деньги, терминалы «Элекснет», система «Контакт», Рапида, Почта России, Сбербанк, Приват24, Интернет.Деньги и др.) Работает круглосуточная онлайн-консультация.

Сеть платежных терминалов AUTOPAY

Компания предлагает организацию современного быстроокупаемого, доходного бизнеса - создание сети платежных терминалов: продажа и обслуживание терминалов на базе собственного ПО. Терминалы "AUTOPAY" позволяют оплачивать услуги мобильных операторов Украины, интернет-провайдеров, IP-телефонии, счета в платежных системах, постоянно заключаются договора с новыми поставщиками услуг. Созданием и обслуживанием сети платежных терминалов "AUTOPAY" и в Украине занимаются ООО "УкрТерминалс", ООО "УКРПЭЙ" и система RUpay.

На правах реклами

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді