Україна вкотре обговорить з Польщею добудування Одеса-Броди

Вівторок, 7 листопада 2006, 17:57

Україна і Польща в ході чергового засідання українсько-польської міжурядової комісії з питань економічного співробітництва, яке відбудеться 12-13 листопада в Києві, обговорять питання реалізації проекту добудування магістрального нафтопроводу Одеса - Броди до Плоцька.

Як повідомила прес-служба Міністерства палива та енергетики, засідання проведуть співголови комісії - міністр палива та енергетики Юрій Бойко і міністр економіки Польщі Пьотр Вожняк, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, сторони планують обговорювати питання стану і перспектив розвитку інвестиційної сфери, співробітництва в нафтогазовому та енергетичному секторах, а також співробітництво в різних галузях промисловості і у сфері транспорту й зв'язку.

До порядку денного засідання буде внесено питання розширення спільного проекту України і Польщі з газифікації прикордонних територій і питання впливу мита на експорт газу і нафти, введення якого передбачено проектом Держбюджету України на наступний рік, а також на ціни, за якими Польща закуповує енергоносії в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді