Рудьковський відхрещується від старого "Укрморпорту"

Понеділок, 4 грудня 2006, 17:40

Міністерство транспорту й зв'язку України заявляє, що знову створений концерн "Укрморпорт" буде абсолютно новою структурою, а не відтворенням колишнього об'єднання "Укрморпорт".

Про це повідомили у прес-службі Мінтрансзв'язку.

Як відзначають у прес-службі, Мінтрансзв'язку звертає увагу на неправильність ствердження про те, що створення концерну є нібито поновленням роботи попередньої структури, про що йдеться в окремих публікаціях ЗМІ.

Міністерство погоджується, що робота попереднього об'єднання була недостатньо ефективною, зокрема через відсутність відповідної нормативно-правової бази.

"Із прийняттям нового Господарського кодексу й Закону "Про управління об'єктами державної власності" у державі було створено відповідну нормативно-правову базу для роботи об'єднань державних підприємств, у т.ч. і "Укрморпорту", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Відзначається також, що у Верховній Раді зараз розглядається проект Закону "Про морські порти", а також розробляються Статут державного концерну, тому побоювання з приводу неефективності роботи "Укрморпорту" є, на думку Мінтрансзв'язку, передчасними.

Нагадаємо, 30 листопада 2006 р. Кабінет міністрів створив державний концерн "Укрморпорт".

Відносно колишнього об'єднання "Укрморпорт" у даний момент працює ліквідаційна комісія.

proUA

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді