Мир чи війна на Майдані…

Середа, 26 березня 2014, 11:29

Коли міністр закордонних справ Росії Лавров давав ЦУ "своєму колезі" українцю Дещиці – зачистити українську владу від екстремістів, не вірилося, що результат буде вже через кілька годин.

"Білий", який ще вдень організовував виборчий штаб президентських виборів і без зброї ходив по Рівному від одних до інших союзників, не чекав, що в його рідні Бармаки, за 5 кілометрів від облцентру, на день народження друга приїдуть "соколи" Авакова.

Приїдуть виконувати замовлення! Кілька пострілів в серце – на відео бачимо, що це вбивство. "Правоохоронцям" не потрібен був живий, заарештований Сашко Музичко.

Вони приїхали карати!

Хазяїн, який заплатив, хотів крові, щоб іншим "неповадно било".

30 спецназівців з Києва приїхали вбивати одного Сашка Білого.

Росія аплодує – орден Авакову і командиру "Сокола" – вони зачищають "територію" від бандерівців!!!

То чим відрізняється "Сокол" від "Беркуту"?

Сашко – Українець на ЧЕСТЬ якого називали вулиці в Чечні. Унсовець, який народився в засланні в родині упівців і з дитинства відчув, що таке "любов старшого брата".

В нього був важкий характер – прокурора він вдарив, бо той "заморожував" розслідування вбивства жінки.

Він кричав на своїх, коли були на те причини, шукав гроші на боївки і чекав цієї революції.

Коли в 1995 ми в Грозному сиділи з ним за чаєм в підвалі в мікрорайоні "Мінутка", він кричав мені в лице: "Тополя, незалежність нам подарували, але за неї треба буде ще пролити кров".

Він приїхав перший раз на Майдан 29 листопада – ходив, керував. А в останнє – минулу суботу – за годину перед з'їздом УНА-УНСО.

На нараді керівництва партії зі сльозами на очах кричав: "Почуйте мене! Для нас це останній шанс! Ми або зараз, як команда доб'ємося повного перезавантаження влади і створення силової структури, яку боятиметься і поважатиме влада, або ця "політична еліта" за свої "шкурні інтереси" злиє Майдан!".

Він знав, що говорив...

Робіть висновки, а я зі своєю 24 сотнею Самооборони, яка входить в "Правий Сектор" їдемо прощатися з Сашком. З нами їдуть Унсовці, Тризубівці, сотні Самооборони – перша, четверта, восьма, одинадцята, вісімнадцята, двадцять третя.

Ми їдем до Тебе ! Ми хочем тебе провести в Військо Господнє, в Небесну Сотню!

Ігор Мазур ("Тополя"), унсовець, "Правий Сектор"

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування