Нарешті сталося!

Четвер, 24 липня 2014, 17:21

Одразу після того, як Олександр Турчинов оголосив про розпуск фракції комуністичної партії – не України! Бо українською політичною силою вона ніколи не була – мені згадалися пророчі слова великої української патріотки світлої пам'яті Слави Стецько. Будучи вагомим та дієвим парламентарем світового рівня, вона, звертаючись до нас у 2002 році, сказала: "Хлопці, ви дочекаєтеся, коли їх, комуністів, у Верховній Раді та в українському політикумі не буде."

Від сьогоднішнього дня розпочалась нова історія незалежної України.

Нарешті сталося! Почуті голоси мільйонів українців – жертв Голодомору 1932-1933 років, тих, хто знищений кривавою сектою "леніно-сталінців" у ГУЛАГах та Сибірах, або загинув від рук тієї "домашньої нечисті", яка найменувала себе комуністами.

Серед тисяч родин, що їх примусово вивезли до Сибіру, була й моя родина ,як по батьковій, так і по материній лінії.

Цинічне знущання та фізичне знищення всіх тих, хто просто був українцем та боровся за волю й незалежність своєї держави, сягало неймовірних розмірів та кликало до відновлення історичної справедливості через десятиліття до нас – живих!

І хоча атеїстична брехлива сатанинська комуністична сутність розповзалася по всіх куточках України, палила церкви й знищувала патріотів, – вільний дух українського народу та тверду віру в краще незалежне майбутнє своєї держави здолати не спромоглася.

Згадаймо Крути та Базар, усіх тих Великих українців, які своїм життям заплатили за наше сьогодення та майбутнє: Бандеру, Петлюру, Коновальця, вояків УПА, шестидесятників та героїв теперішнього часу – святу Небесну Сотню й тих українських вояків, яких ми втрачаємо майже щодня в боях за Україну.

Зважаючи на всі злочини, які вчинили комуністи проти народу України, як у минулому столітті, так і тепер, котрі прямо в українському парламенті підтримували окупацію Криму Росією та терористів на Донбасі – час розплати настав!

Злочинна комуністична партія, яка є й завжди була маріонеткою держави-агресора Росії – не має права на існування.

Твердо вірю, що недалеко той час, коли комуністи постануть перед справедливим міжнародним трибуналом та сповна будуть покарані за десятки мільйонів знищених і ненароджених українців, за всі чорні злочини проти України й проти всього людства.

Слава Україні!

Іван Стойко, народний депутат України, заступник голови політичної партії "За Україну!", спеціально для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Чи насправді буде обмежена робота онлайн-казино після Указу Президента?

Наріман Джелял: історія спротиву

Як оренда держмайна допомагає бізнесу розвиватися та наповнює держбюджет

Похмура річниця: Запорізька АЕС не повинна стати другим Чорнобилем

Убивчий популізм: що не так з тарифною політикою у водопровідній галузі

Як Данія інвестує в успіх України