Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ХОЧЕ РОЗПРАВИ НАД ДЕПУТАТАМИ, ЯКІ ПІШЛИ В КОАЛІЦІЮ

Середа, 17 грудня 2008, 13:01

Президент Віктор Ющенко висловив сподівання, що депутати, які увійшли до коаліції, будуть виключені з партії та списку депутатів за рішенням з'їзду.

Про це Ющенко заявив в інтерв’ю виданням "День", "Україна молода", "Факты и комментарии", повідомляє прес-слжуба.

"Ми на тому тижні проводимо другий етап з'їзду, і, переконаний, що з'їзд визначиться по тому, як віднестися до тих людей, які підтримали коаліцію всупереч з'їзду, як цих людей виключити з партії, як цих людей виключити із списку народних депутатів. Це будь-яка політична сила зробила б", – сказав Ющенко.

"Це гарний процес, це процес очищення. Я давно чекав, щоб у нас люди визначилися у своєму політичному виборі, у своєму партійному місці. Вони це зробили, я шаную їхній вибір. Думаю, вчора був гідний у політичному сенсі день", – зазначив Ющенко.

Як відомо, у вівторок фракції БЮТ, Блоку Литвина та НУНС утворили коаліцію. Від НУНС на коаліцію погодились 37 депутатів з 72. Лідер фракції НУНС В'ячеслав Кириленко і його заступник Роман Зварич подали свої заяви про відставку.

Таким чином, нова коаліція має 212 голосів замість необхідних 226.

Водночас заступник голови фракції Борис Тарасюк сподівається, що вдасться обрати нове керівництво фракції, яке зможе її консолідувати.

Сам Ющенко неодноразово давав зрозуміти, що він проти коаліції БЮТ, НУНС та Блока Ливтина. Він також критично висловлювався щодо можливої коаліції БЮТ і Партії Регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...