Литвин і Герман посварились через Тимошенко і блуд

Четвер, 18 грудня 2008, 18:05

Спікер Володимир Литвин посварився з депутатом Ганною Герман через звинувачення в спробі обілити Юлію Тимошенко в ситуації з девальвацією гривні.

Зокрема, після того як було створено слідчу парламентську комісію щодо діяльності посадових осіб Нацбанку, Литвин запропонував депутатам відмовитися від виступів на цю тему, щоб "не збурювати ситуацію".

Водночас у своєму виступі Ганна Герман заявила що непорядно "торгувати смертями дітей тільки через те, що ви хочете якісь справи з банком робити".

"І не треба звалювати на Нацбанк вину, обілюючи уряд. Ви, щоб Тимошенко обілити, торгуєте смертями", - сказала Герман, маючи на увазі ліквідовану комісію по вакцині проти кору, від якої помер школяр.

Натомість Литвин попросив депутатів "припинити цінізм, і говорити не коли хочеться сказати, а коли є що сказати".

"Я оголосив рішення комітету. Усі свої претензії з амбіціями – туди. Комісія попрацювала і пара вся пішла в гудок. Я прошу колег не використовувати створення комісій, щоб попіаритися. І припинити цей блуд ,який ви починаєте демонструвати", - заявив спікер.

Як відомо, у середу відбулася ще одна сутичка між Герман і Литвином через заяву регіоналки, що в парламенті немає коаліції і її пораду спікеру не ганьбити свою сивину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування