Янукович розповів, навіщо він їздив до Москви

Субота, 13 червня 2009, 01:03

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що їздив до Москви у приватну клініку.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер.

"Я перебуваю на медичному обліку в Москві в приватній клініці починаючи з 2005 року. Я туди потрапив у 2005, тому що у мене не було можливості тут отримувати медичні послуги", - зазначив лідер регіоналів.

"Це було дуже небезпечно, мене переслідували, мене і мою родину, моїх дітей. Відкривали кримінальні справи, публічно оголошували мене злочинцем і злодієм, що я розкрав в Україні сотні мільйонів гривень. Тимошенко особисто рахувала, скільки я в годину крав", - сказав Янукович.

Коментуючи свою заяву про необхідність всенародного обрання президента, він сказав: "Це не було новиною для Тимошенко і всіх учасників того процесу, який перманентно проходив у нас близько року".

"Чому я не говорю багато дуже часто, на відміну від деяких, у тому числі від Тимошенко. Тому що я не хочу порушувати свої життєві принципи, які у мене є. Я вважаю, що якщо всенародно з'ясовувати стосунки та розкривати все, про що ми говорили, ми взагалі втратимо своє обличчя", - заявив лідер регіоналів.

"У нас дискусія була дуже часто настільки бурхлива, і ми не підбирали слова. І якщо я почав би говорити те, про що я говорив і в яких умовах, і з ким, і хто був присутній, то Тимошенко, мабуть, мене б засудила і правильно б зробила. Я був би схожий на неї", - сказав він.

"Вона жінка, у неї є свої слабкості. Я їй прощаю ці жіночі слабкості, якщо б вони не заважали жити країні. Я, як чоловік, я не хочу цієї полеміки", - зазначив Янукович.

Як відомо, раніше депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що Янукович 5 червня (перед закінченням переговорів щодо створення широкої коаліції з БЮТ) виїжджав із країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування