Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За заявою Медведєва вже бачать попередження про війну

Середа, 12 серпня 2009, 15:58

Українська народна партія розцінює заяву президента Росії Дмитра Медведєва щодо України як попередження про оголошення їй війни.

Про це сказано в заяві партії, повідомляють "Українські новини".

"Заяву президента Російської Федерації Медведєва до президента України Ющенка від 11 серпня 2009 року УНП розцінює як попередження про проголошення війни суверенній Українській державі", - сказано в заяві.

Партія рекомендує керівництву України не звертати уваги на заяви російської влади, але закликає вжити адекватних заходів стосовно захисту національних інтересів.

А раніше депутат від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Тарас Стецьків заявив, що вважає за доцільне зміцнення обороноздатності України й модернізацію Збройних сил у зв'язку зі зверненням Медведєва до Ющенка.

Як відомо, 11 серпня Медведєв у відкритому зверненні до Ющенка заявив про погіршення російсько-українських відносин під час перебування Ющенка на посту президента України і звинуватив його адміністрацію в "антиросійському курсі".

Медведєв також вирішив відкласти приїзд нового посла Росії в Україну.

Ющенко не відреагував на цю заяву, хоча Міністерство закордонних справ України спершу заявило, що він особисто відповість президенту РФ.

Натомість глава секретаріату президента Віра Ульянченко як керівник партії "Наша Україна" відреагувала на звернення Медведєва заявою, в якій, зокрема, висловила впевненість, що воно сприятиме внутрішньополітичній консолідації в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування