Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Лазаренка перекинула вбивство на рейдера, який хоче очорнити Тимошенко

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 12:43

Партія "Громада" вимагає від генпрокурора Олександра Медведька перевірити причетність Геннадія Корбана до убивства бізнесмена В‘ячеслава Брагінського.

Про це йдеться у її заяві, поширеній у ЗМІ.

Партія нагадує, що 14 жовтня Корбан зробив "наклепницьку заяву" про причетність Павла Лазаренка до замовного вбивства Брагінського.

"Розцінюючи безпідставні закиди громадянина Корбана на адресу лідера "Громади", як брудну PR-кампанію особи, за якою в українській пресі давно закріпилося звання "Рейдер №1", хочемо звернути вашу увагу на низку обставин, які змушують нас говорити про його особисту зацікавленість у приховуванні правди про вбивство Брагінського", - йдеться в заяві.

"Приплітаючи Павла Лазаренка до замовного вбивства свого колишнього ділового партнера, Корбан намагається влаштувати тиск на слідство, залякати тих людей, які нині намагаються протистояти рейдерським атакам, найнятих ним, бойовиків", - заявляють у "Громаді".

Водночас у заяві звертається увага на повідомлення ЗМІ про те, що убивство Брагінського було лише інсценізацією, в результаті якої загинула зовсім інша людина.

У звязку з цим "Громада" просить Медведька обов‘язково провести ДНК-експертизу тіла загиблого і "не допустити кремації небіжчика, яка могла б знищити усі докази".

"Ми наполягаємо на тому, аби слідством у справі про вбивство Брагінського серед першочергових була розглянута і версія про можливу організацію такого вбивства самим громадянином Корбаном, адже в останні дні у вітчизняній пресі з‘явилося чимало публікацій про конфлікт між головою спостережної ради компанії "Славутич-капітал" та його діловим партнером В‘ячеславом Брагінським, в результаті якого загиблого було усунуто від керівництва низкою підприємств", - наголошує "Громада".

Заяву Корбана проти Лазаренка вони охарактеризували" як передвиборну технологію опонентів нинішнього прем‘єр-міністра України Юлії Тимошенко".

"Не маючи ніяких компрометуючих матеріалів проти глави уряду, Корбан та його "братва" вхопилися за заїжджену тему міфічних ділових зв‘язків між Павлом Лазаренком та Юлією Тимошенко й у своїй хворобливій фантазії дійшли до того, що вже приписують зацікавленість глави уряду в усуненні Брагінського", - йдеться в заяві.

Громада також повідомила, що подає позов про захист честі, гідності й репутації Лазаренка.

"Адже своїми безпідставними звинуваченнями громадянин Корбан образив не тільки Павла Лазаренка, його рідних і близьких, а й багатотисячний загін членів та прихильників партії ВО "Громада", - йдеться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...