Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко спамить листами з США, що він не вбивав менеджера Привата

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 14:41

Павло Лазаренко заявляє, що дніпропетровська міліція фабрикує проти нього кримінальну справу щодо вбивства бізнесмена В’ячеслава Брагінського.

Пор це йдеться в заяві Лазаренка, поширеній його адвокатом Мариною Долгополою.

"Мені, Лазаренку Павлу Івановичу, стало відомо, що Геннадій Корбан за сприяння Дніпропетровської міліції активно фабрикує справу проти осіб з мого найближчого оточення з метою "повісити" на них епізод щодо загибелі Брагінського", - йдеться в заяві.

"Заявляю, що ця махінація у нього не пройде, хоча щоб він не намагався вчинити, користуючись підтримкою місцевої міліції. За будь-яких обставин, рано чи пізно корбанівська влада у Дніпропетровську скінчиться та прийде нова влада, яка буде керуватись Конституцією України та законами", - наголошує Лазаренко.

Він також наголошує, що ні він особисто, ні його родичі та найближчі друзі "не мають жодного найменшого стосунку до данного злочину".

"Все те, що відбулось у м.Дніпропетровську 14 жовтня ц.р. і привело до загибелі людини, є провокація Корбана", - заявив Лазаренко.

Як відомо, Геннадій Корбан заявив, що вбивство кризового менеджера групи "Приват" В'ячеслава Брагінського замовив екс-прем'єр Павло Лазаренко.

Він також повідомив, що Лазаренко з 2006 року розвинув у Дніпропетровську активну діяльність з повернення своєї власності, яку він, "м'яко кажучи, придбав у пору свого правління, у 90-х роках, і яка була записана на його різних бізнес-партнерів, родичів і так далі".

Також Корбан заявив, що йому недавно стало відомо про те, що 2 жовтня 2009 року, приблизно о 19:00 в кабінет до прем'єра Юлії Тимошенко були запрошені рідний брат Лазаренка Іван, теща Лазаренка Тетяна Цикова і адвокат Юлія Сибида.

"Найцікавіше, що наш прем'єр зробила дуже привітний прийом цим громадянам, вона почала давати якісь команди, вислухавши їхні прохання, вона почала реагувати на прохання свого явно давно втраченого заокеанського друга чи партнера, і ця ситуація нас дійсно стурбувала", - сказав бізнесмен.

За останні дні Лазаренко і "Громада" поширили вже три заяви про непричетність його до цього злочину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування