Пабат заявив, що у хамів він - "лох", але посади президента йому мало

Вівторок, 15 грудня 2009, 12:44

Кандидат Олександр Пабат заявляє, що посада президента не є його кінцевою метою.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

"Я не беру участь у цих виборах для того, щоб отримати посаду президента - цього для мене мало", - сказав Пабат, який зараз є депутатом Київради й лідером фракції "Громадський актив Києва".

"Я хочу змінити спосіб мислення наших громадян, саму систему влади і показати владним особам, що ми не бидло, не електорат і не виборці, а народ України, який може спокійно об'єднатися і висунути своїх кандидатів і на посаду президента", - заявив він.

"Я створив громадську організацію "Народна армія порятунку" (НАП), у якої є план порятунку країни. Я не лідер, а, радше, голос цієї армії. Для нас 17 січня - не кінцева мета. Для нас вибори - можливість донести свої ідеї", - сказав Пабат.

За його словами, "у всіх політиків є запасні аеродроми, якщо ти не зберігаєш гроші за кордоном, то ти лох".

"А я лох, ось я - лох! Бо лох - тільки на території хама лох, а на території звичайної людини - такої як я, - чесний, довірливий, порядний громадянин", - заявив Пабат (на злодійському жаргоні "хам" - засуджений, який краде продукти й речі в інших засуджених; "лох" у міліцейській термінології - людина, обманута хуліганами).

За його словами, 2,5 млн. грн., які він віддав як заставу для участі у виборах, - це його власні гроші. "Гроші були зароблені мною в період з 2005 до 2007 років, - запевнив Пабат. - Я розраховував їх вкласти у два своїх невеликих бізнес-проекти: розведення поросят і будівництво СТО".

Інших кандидатів у президенти Пабат не вважає конкурентами. "У них завдання - відпрацювати бабки, які їм дали, а я ні в кого грошей не брав і нікому не винен".

У другому турі виборів він не збирається підтримувати нікого іншого.

На виборах президента Пабат вважається технічним кандидатом. Такий висновок зокрема зробили в КВУ, ґрунтуючись на даних про членів окружкомів.

Пабат уже 2 скликання є депутатом Київради, де входить до більшості мера Леоніда Черновецького. У його фракції сидять представники найбільших комунальних підприємств Києва. Його вважають людиною Андрія Іванова й Василя Хмельницького.

За декларацією, яку Пабат подав у 2008, він заробив 245 грн. Однак він має більше 10 автомобілів, кожен ціною вище 50 тисяч євро.  

У 2006 році Пабат провів ГАК у Київраду на хвилі пошуку нових облич і захисту прав киян. Та після виборів усі наклейки про захист киян зникли, а пізніше члени ГАК вже пояснювали підвищення комунальних тарифів Черновецьким, у більшість якого входять.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

11:18
АРМА просить Раду та РНБО розв'язати проблему Сахалінського родовища
11:04
Курс валют на 29 березня: офіційна гривня зміцнилась до євро
10:58
У Києві чоловік заради помсти колишній вбив її цуценя: поліція оголосила про підозру
10:57
Виробництво напівпровідників у Південній Кореї зросло найбільше з 2009 року
10:56
Сирський: Якщо росіяни знову рушать на Харків, він стане для них фатальним містом
10:56
Футзальний клуб знявся з чемпіонату України через перехід гравців у стан повної бойової готовності
10:50
Завершення опалювального сезону до кінця тижня заощадило б пів мільярда кубометрів газу - Чернишов
10:35
Франківщина, Черкащина, Київщина й Вінниччина: в ОВА розповіли про наслідки атаки
10:32
Молдова не підтверджує дані про проліт ракет своєю територією під час удару РФ по Україні
10:32
Сирський про "мобілізацію 500 тисяч": Після аудиту ця цифра суттєво зменшена
Усі новини...