Яценюк готовий купити Тимошенко пральну машинку

Вівторок, 15 грудня 2009, 15:18

Кандидат в президенти Арсеній Яценюк вважає, що Юлія Тимошенко намагається заробити додаткові голоси на Західній Україні.

Так він прокоментував заяву Тимошенко, що вона була б готова підтримати демократичного кандидата, який складе гідну конкуренцію Віктору Януковичу.

"Я ж розумію, навіщо це було сказано. Це було сказано на території Західної України за порадою її політичних технологів. Для того, щоб знову сказати: ми разом, ми - демократи. Це хто демократка? Тимошенко - демократка? Це якесь нове визначення демократії", - заявив Яценюк.

"Країна повинна вийти з цього замкненого кола. Тому нехай припиняють ці ігри. Кожен піде на вибори самостійно", - підкреслив він.

Яценюк порадив Тимошенко не переживати, що вона програє президентську кампанію.

"Ще пострілу не було, а вона вже впала", - так прокоментував Яценюк заяву Тимошенко про те, що вона готова прати білизну в штабі Віктора Ющенка.

"Це у них така гра, вона продовжується вже останні п'ять років: спочатку сваряться, щоб максимально віддерти один в одного частину електорату. А потім, коли бачать, що хтось програє, знову починають об'єднуватися. Може, вже закінчиться ця гра?", - сказав Яценюк.

"Якщо треба попрати, я куплю їй пральну машинку", - додав кандидат в президенти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News