Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман забула, що її лідер не любить неузгоджених питань?

П'ятниця, 18 грудня 2009, 14:29

Віктор Янукович, як майбутній президент, обов'язково створить громадське телебачення.

Таку обіцянку з трибуни парламенту озвучила Ганна Герман.

"Громадське телебачення буде в Україні уже до кінця 2010 року. Віктор Янукович, як майбутній президент, обов'язково створить, поможе нам створити громадське телебачення", - запевнила вона.

Герман також після питання колеги-регіонала поскаржилась, що державні канали обмежують інформацію про деяких кандидатів в президенти.

"Я вам скажу більше,  жодного разу  державне телебачення "УТ-1", а ні державне радіо не дало жодної інформації про діяльність опозиції без особливих прохань або погроз. Мусиш до них  дзвонити і казати: дайте і нашу позицію з приводу  найважливішої події, що діється в Україні, інакше я вийду на парламентську трибуну і скажу, що ви порушуєте баланс і свободу слова в Україні", - заявила депутат.

На питання, на кого найбільше скарг надходить в її комітет, Герман заявила:

"Я не хотіла би бути тут суб'єктивною. Я буду опиратися лише на скарги журналістів, письмові скарги, які є в комітеті".

"Згідно з них, сьогодні журналісти не мають можливості поставити відкриті запитання лише голові уряду України, яка відмовляється відповідати на відкриті запитання, якій неможливо поставити незаплановані запитання на її  брифінгу, або яка прямо ігнорує  гострі запитання. І коли її питають про одне, вона говорить зовсім про інше. Таких скарг від журналістів  є найбільше", - заявила Герман.

Як відомо, лише за останній час ЗМІ кілька разів повідомляли про заготовлені питання для Віктора Януковича.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування