Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко порівняла депутатів з птахами на Галапагоських островах

Четвер, 24 грудня 2009, 12:46

Прем'єр Юлія Тимошенко впевнена, що після виборів президента в парламенті сформується нова коаліційна більшість.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Фокусу".

"Я переконана, що стабільна більшість в парламенті, яка захоче ефективно працювати, буде сформована ще до інавгурації", - заявила вона.

"Я добре знаю наших депутатів. Знаю їхній менталітет, звички і прагнення. Це абсолютно прагматичні люди. За ці роки я вивчила наших парламентаріїв краще, ніж Чарльз Дарвін птахів в'юрків на Галапагоських островах: у кожного різний "дзьоб" відповідно до запитів і потреб . Боротьба за виживання і пристосованість до умов, що змінюються у більшості цих людей просто видатні ", - зазначила Тимошенко.

За її словами, коли виникає реальна небезпека втратити мандат і депутатство, ці люди починають тяжко працювати на благо країни і суспільства.

"Тому більшість сформується відразу ж - не сумнівайтеся. Розпускати Верховну Раду і проводити дострокові вибори, звичайно ж, можна, але чи потрібно? Щоб оновити якісний склад парламенту на 5-10 відсотків? У мене є бажання оновити Раду на дев'яносто відсотків мінімум. Але це складно зробити ", - поскаржилась Тимошенко.

"Депутати так просто з парламенту не йдуть. Вони в змозі змінити партійну приналежність, забарвлення, ідеологічні переконання і життєві принципи, для того щоб знову опинитися на законодавчій лаві. Це саме той випадок, коли ти їх виштовхуєш у двері, а вони лізуть у вікна ", - зазначила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування