Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Національний екзит-пол проплатив Турчинов - ПР

Понеділок, 18 січня 2010, 21:29

Національний екзит-пол був оплачений першим віце-прем'єром Олександром Турчиновим.

Такий висновок можна зробити зі слів регіонала Миколи Азарова в ефірі 5 каналу.

"Ними були спеціально замовлені соціологічні опитування, які показали розрив між Тимошенко і Януковичем 4%. Були замовлені й оплачені абсолютно брехливі екзит-поли", - сказав він.

"Вони не посоромилися з цими екзит-полами вийти на люди, коли всім було очевидно, що розрив колосальний", - зазначив регіонал.

"Провідні компанії дали результати відриву від 10 до 15%, а одна найвідоміша їхня структура...там їх три, але вони всі об'єднані однією і оплачені Турчиновим...показала відрив 3%", - наголосив Азаров.

Як відомо, екзит-поли у першому турі виборів проводили 4 організації. Дані трьох з них - екзит-полу "Савік Шустер Студіо", "Інтера" та ICTV - майже не відрізнялися і показували розрив між Віктором Януковичем та Юлією Тимошенко у 10%-11%.

Натомість, згідно з даними Національного екзит-полу, розрив між Януковичем і Тимошенко склав трохи більше 4%.

Юлія Тимошенко назвали усі екзит-поли, крім Національного, сфальсифікованими.

Крім того, коментуючи заяву Турчинова про те, що результат Юлії Тимошенко в першому турі виборів президента занижений на 3%, він зазначив: "До складу виборчих комісій входили представники всіх 18 кандидатів, абсолютно всіх".

На зауваження про те, що до складу виборчих комісій також входили представники технічних кандидатів, Азаров відповів: "Технічні, не технічні, вони були. Наші були, інші були".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування