Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ натякає, що Янукович не знає, як працює кухня

П'ятниця, 22 січня 2010, 13:08

Партії регіонів буде досить складно переформатувати коаліцію після президентських виборів, заявляють у БЮТ.

На брифінгу в п'ятницю перший заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожемякін відзначив, що говорити про створення нової коаліції після президентських виборів, може тільки той, хто не знає як "працює ця кухня", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зокрема, за його словами, для того, щоб фракція НУ-НС ухвалила рішення про вихід з діючої коаліції, таке рішення у фракції має ухвалити більшість, а керівником фракції стати інша людина, наприклад лідер депутатської групи "За Україну" В'ячеслав Кириленко.

"Тоді ми будемо чітко розуміти, що група "За Україну", яку ми називаємо "За Україну Януковича" захоче піти в коаліцію з Партією регіонів, але для цього ще необхідно стати керівником фракції, прийняти таке рішення, а потім уже повідомляти про якісь свої наміри", - сказав Кожем'якін, нагадавши, що у фракції НУ-НС є 37 підписів для того, щоб керівником фракції залишався Микола Мартиненко і він очолив більшість у цій фракції.

"Я вважаю, що це буде складно зробити Партії регіонів і "Нашій Україні", - підкреслив він.

"Єдине, що можу підкреслити на 100%, фракція Блоку Юлії Тимошенко в коаліцію з Партією регіонів не піде в будь-якому випадку", - заявив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування