Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Тигрюлями" і співаками виборця Тігіпка не переконати - Чорновіл

Субота, 23 січня 2010, 19:02
 

Обрання Віктора Януковича президентом може бути набагато ризикованішим для Партії регіонів, ніж його необрання.

Таку думку висловив екс-член Партії регіонів, позафракційний депутат Тарас Чорновіл в ефірі Радіо "Свобода".

"Головна проблема вибору Януковича - вона (Тимошенко) лишається прем'єр-міністром. А це буде вирок Януковичу", - вважає Чорновіл.

"Вони посваряться, коли він стане президентом, ще більше, ніж тоді, коли він ним не стане і для Партії регіонів його президентство набагато ризикованіше", - додає він.

На думку Чорновола, "обравши Януковича, в принципі, ми оберемо на другий термін Ющенка з усіма проблемами: з проблемою Тимошенко, з проблемою  голодних ротів любих друзів, з  проблемою маніловщини і бажанням втекти на пасіку".

"Хоча обираючи Тимошенко, з другого боку, ми обираємо Піночета, авторитарний режим обираємо, свідомо обираємо. І маємо вибрати чи ми хочемо за авторитаризм голосувати, чи ми хочемо голосувати за повний хаос", - пояснив він.

 Чорновіл зауважив, що «за всією логікою, мав би бути Янукович президентом».

"Набрати  ті голоси, яких бракує Юлії Тимошенко  важко... Якщо вона зможе мобілізувати західний електорат, тоді в неї шанси  з'являються", - припускає депутат.

"Це, мабуть, перші  вибори, які я не зберусь прогнозувати і саме через одну калькуляцію, яка для мене є дуже проблемною - це, дійсно, виборці Тігіпка", - додав він.

На думку Чорновола, долю виборів у другому турі буде вирішувати південь України.

"Якщо Юля Тимошенко  збирається апелювати до виборців Тігіпка, зокрема на Півдні України, з «тигрюлями», з "Україною в серці" зі співаками попсовими, то нічого вона там не отримає", - зауважив депутат.

"Вони ж проголосували за Тігіпка через те, що він розмовляв з ними, як мудра людина розмовляє з мудрими людьми", - пояснив Чорновіл.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування