Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: у Тимошенко є декілька схем зриву виборів

П'ятниця, 29 січня 2010, 12:45

Керівник штабу Віктора Януковича Микола Азаров заявляє, що у БЮТ є декілька "схем" зі зриву виборів президента.

"Ми упевнені у наших виборцях, і соціологія говорить про те, що перемога (у другому турі) буде нашою з достатнім розривом для того, щоб кожна розсудлива людина визнала її", - сказав він в інтерв'ю "Фокусу".

"Але, на жаль, Тимошенко до таких людей не віднесеш. Тому перед нами стоїть завдання - не дати БЮТ зірвати вибори на південному сході країни", - заявив Азаров.

За його словами, для зриву виборів у Блоку Юлії Тимошенко "існує декілька схем".

"Наприклад, зірвати вибори шляхом неявки членів комісій від БЮТ. Як будуть комісії формуватися: 7-8 осіб від нас, 7-8 від БЮТ. Ми знаємо установки, які даються штабами БЮТ членам ТВК у регіонах, у яких у нас переконлива перевага", - сказав Азаров.

"Планується й ушкодження печаток скриньки, й ушкодження конвертів, у яких будуть у Київ відправлятися мокрі протоколи, і непідписання протоколу через неявку членів комісій", - стверджує він.

"При голосуванні вдома зайві бюлетені будуть вкидати у скриньку, щоб не визнавати результати в наших регіонах. І ціла низка інших технологій, каруселей усім відомих. Коли стоїть перед дільницею людина, дає бюлетень із голосом за Юлю, а на виході отримує чистий і віддає 300 гривень виборцю", - зазначив Азаров.

За його словами, "буде робитися все, щоб визнати результати голосування недійсними в наших базових регіонах".

"І в нас найголовніше завдання - це протидіяти таким спробам. Маючи такий розрив у голосах, ми зацікавлені в тому, щоб вибори пройшли максимально чесно і прозоро. Плюс нам треба забезпечити спостерігачів у ті місця, де можуть бути організовані фальсифікації на користь Тимошенко", - сказав "регіонал".

"Вона (Тимошенко) уже заявила безстроковий мітинг на Майдані, ми знаємо про плани завезення людей, які будуть блокувати роботу ЦВК, судів", - заявив Азаров.

"Ми знаємо про плани по дестабілізації судової системи. Тимошенко треба максимально скоротити розрив, а потім шляхом маніпуляції судами, нагнітанням психозу домогтися рішень на свою користь. Але в неї нічого не вийде", - стверджує він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування