Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко почав торг за нову коаліцію?

П'ятниця, 29 січня 2010, 19:10
Голосування Верховної Ради за звільнення Юрія Луценка з посади глави МВС не означає створення нової парламентської коаліції.

Про це заявив лідер Компартії Петро Симоненко.

"Наше голосування не означає, що створюється нова коаліція. Позиція нашої фракції є самостійною, ми проводили власну лінію", - наголосив він, повідомляє прес-служба КПУ.

За словами Симоненка, лінія Компартії полягала у тому, що "суспільству нав'язали дуже серйозне занепокоєння повідомленнями про широкомасштабні фальсифікації під час виборів", йдеться у повідомленні.

"Ми зосередили увагу на тому, що до цього причетні представники правоохоронних органів, у даному випадку - МВС. Рішення, яке ми підтримали у четвер, повинно заспокоїти суспільство", - наголосив він.

"По-друге, якщо маємо підстави звинувачувати керівництво, то таким чином виключається вплив керівництва на нижчих за посадами представників правоохоронних органів, щоб вони захищали закон і порядок під час проведення виборів", - підкреслив лідер КПУ.

Симоненко зазначив: "Якщо буде йтися про коаліцію, то я, у першу чергу, буду пропонувати, щоб ми визначилися, які цілі і завдання цієї коаліції, які питання вона вирішуватиме, як і якими методами ми будемо діяти, а також визначення першочергових та другорядних питань".

"Все повинно бути зроблено так, щоб ми мали план конкретних дій Верховної Ради на виконання всіх тих обіцянок, які давали", - заявив він.

Лідер КПУ підкреслив, що головним завданням є виведення країни з кризи, тобто забезпечення підтримки власного товаровиробника, наведення ладу у державі і відкриття внутрішнього ринку у першу чергу для власного виробника.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...