Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина Януковича скаржиться на "юридичний спам"

Середа, 10 лютого 2010, 18:47

Один з кандидатів на пост президента намагається створити "ілюзію фальсифікацій" під час другого туру виборів президента.

Про це заявив журналістам член Центрвиборчкому Михайло Охендовський.

За його словами, разом з протоколами окружних виборчих комісій, які надходять до ЦВК, подається певна кількість окремих думок, актів, заяв членів ОВК.

"І вже зараз можна зробити висновок про те, що одна з політичних сил, один з кандидатів на пост президента намагався зробити у день голосування і в наступні дні ілюзію фальсифікацій виборів", - сказав Охендовський.

"Фактично ці документи, які подаються в якості доказів фальсифікацій, можна кваліфікувати, м'яко кажучи, як просто юридичний спам, яким намагалися завалити свого часу окружні виборчі комісії, а тепер ці документи надходять до ЦВК", - зазначив член комісії.

"Я продовжую наполягати на тому, що на цей час у ЦВК немає жодних серйозних повідомлень про якісь порушення законодавства про вибори президента, які можуть вплинути на встановлення їх результатів", - наголосив Охендовський.

Як відомо, перший віце-прем'єр Олександр Турчинов заявив, що БЮТ вже юридично довів факти фальсифікації з боку штабів іншого кандидата у президенти - Віктора Януковича.

Охендовський є членом ЦВК за квотою Партії регіонів.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування