Жванія пропонує НУ-НС об'єднатися довкола Яценюка

Понеділок, 15 лютого 2010, 08:29

Фракція "Наша Україна - Народна Самооборона" повинна консолідуватися, щоб надалі створити єдину політичну силу.

Про це сказав депутат Давид Жванія в ефірі програми "Чорне і біле" в неділю увечері, повідомляє його прес-служба.

"Зараз найголовніше завдання - консолідувати фракцію НУ-НС, оскільки за період виборчої кампанії вона розбалансувалася", - сказав він.

"У "Нашій Україні - Народній Самообороні" утворилися різні групи і групки, які повинні розуміти, що якщо вони не об'єднаються, то їх чекає не дуже райдужне майбутнє", - зазначив Жванія.

"Потрібно ухвалити принципове рішення, об'єднати зусилля всіх політгрупп, які перебувають на одному електоральному полі і створити єдину політичну силу", - заявив він.

За словами депутата, зараз цей процес викристалізовується.

Говорячи про можливий центр нової політичної сили, Жванія зазначив, що "у фракції було декілька кандидатів у президенти - і не один з них свого часу не був підтриманий НУ-НС".

"Сьогодні мова йде про те, що, виходячи з результатів виборів, потрібно підтримати того кандидата, який буде готовий працювати на консолідацію фракції", - вважає він.

"Арсеній Яценюк - найрезультативніший кандидат в президенти у фракції НУ-НС, який демонструє, що готовий до діалогу. Зараз він розглядається, як один із можливих центрів об'єднання", - заявив Жванія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування