Жванія попереджає Тимошенко про втрату залишків довіри

Понеділок, 15 лютого 2010, 09:40
   

Юлія Тимошенко повинна визнати результати виборів, не затягуючи процес.

Про це заявив в ефірі телеканалу ТВі народний депутат від НУ-НС Давид Жванія.

"Я маю визнати, що президентом оголошено Віктора Федоровича Януковича, і я повинен його привітати, що він обрався на цю дуже важливу посаду", - заявив Жванія.

За словами Жванії, перспектив у судового оскарження результатів виборів немає.

Він вважає помилковою позицію лідера БЮТ, яка не визнає Януковича президентом, тому що не можна загравати зі своїм електоратом і зневажати чужий.

"Не визнавати результати виборів і тримати в напрузі і свій електорат, і електорат, що голосував за іншого кандидата, недоцільно, тим паче, що перспектив жодних ", - упевнений Жванія.

Затягування процесу, вважає він, не на руку самій Тимошенко, вона ризикує втратити довіру виборців.

За його словами, не тільки виборець, але й політикум, парламент чекають, коли Тимошенко заявить про свої подальші кроки.

"Для неї, природно, єдиний шлях - це перехід в опозицію", - вважає політик.

Він визнав, що діюча коаліція в парламенті була коаліцією меншості, якій дуже складно знаходитися в протистоянні з президентською вертикаллю.

"Юлія Володимирівна не зобов'язана йти у відставку як прем'єр, це рішення її... Для цього є фракція, не потрібно вважати, що фракція - це є Юлія Володимирівна, це народні депутати, у фракції є свій розум, свої колегіальні органи", - розмірковує Жванія.

Торкаючись перспектив самої Тимошенко, політик зазначив, що у неї є шанси взяти участь у наступних парламентських виборах, якщо вона зараз прийме правильні рішення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування