У Януковича з коаліцією все глухо - Чорновіл

Четвер, 18 лютого 2010, 09:31
 

Партія регіонів закрила переговори про створення нової коаліції, заявляє екс-регіонал Тарас Чорновіл.

"Там все абсолютно глухо. Янукович закрив ці переговори остаточно", - сказав він у коментарі Ліга.net.

"Наскільки мені відомо, сьогодні в "Нашій Україні" кількість депутатів, що були гарантовані для створення нової коаліції з Партією регіонів, з 34-х скоротилася до 15-ти. Тобто, тема коаліції закрита", - додав депутат.

За словами Чорновола, учасники переговорного процесу будували плани щодо залучення до нової коаліції позафракційних депутатів.

"Ви ж чули ці заяви, що якась фракція позафракційних депутатів повинна з'явитися. Але... всі розуміють, що зі мною на цю тему говорити - зайва справа. Тобто, до мене особисто не підходили", - сказав депутат.

За його словами, "були спроби організувати позапартійну самоорганізацію".

"Я колись сам на цьому наполягав. Потім один з колег позафракційних розробив доктрину, ми підготували певні документи, як це має бути", - розповів Чорновіл.

"Але зараз, коли могла з'явитися авантюра включення позафракційних неконституційним способом до якоїсь нової коаліції, я і Кисельов (екс-регіонал Василь Кисельов) відмовилися від цієї справи", - пояснив він.

Чорновіл вважає, що найближчими днями "буде відновлена в повному обсязі стара "помаранчева" коаліція", і 226 голосів у ній будуть гарантовано.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...