Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нова коаліція: НУ-НС боїться навіть заїкнутись, БЮТ відкидає, ПР вірить...

П'ятниця, 19 лютого 2010, 12:51


Член "НУ-НС" Роман Зварич заявляє, що у фракції досі немає необхідної кількості депутатів, готових увійти в коаліцію з Партією регіонів.

Про це він заявив журналістам у парламенті в п'ятницю після засідання ради коаліції.

"Я не бачу достатньої кількості голосів у нашій фракції на поточний момент, які б підтримали таке рішення", - сказав Зварич.

"Мало того, що такої кількості депутатів немає, так ще й ніхто і не наважується на засіданнях фракції навіть озвучувати таку пропозицію. Досі цього не було", - додав він.

У свою чергу, лідер фракції БЮТ Іван Кириленко "станом на сьогодні" категорично виключив об'єднання БЮТ у коаліцію з ПР.

На уточнююче запитання, чи можлива така коаліція у майбутньому, він відповів: "Скажімо так, сьогодні все йде до дострокових парламентських виборів. Тому яка може бути коаліція, якщо через 2 місяці можуть бути дострокові вибори?

"Хапатися за соломинку БЮТ не буде", - додав Іван Кириленко.

У свою чергу, член фракції Партії регіонів Ганна Герман на прохання прокоментувати ситуацію зі створенням коаліції сказала: "Я ніколи не перестану вірити, що в українському парламенті є прагматична більшість, яка хоче стабільності і реформ".

"Я переконана, що ці люди (депутати) об'єднаються в нову коаліцію", - сказала вона.

Герман також зазначила, що переговори стосовно формування нової більшості "тривають досить успішно".

За її словами, про створення нової коаліція буде оголошено одразу по завершенні домовленостей.

"Якщо не буде оголошено нову коаліцію, значить, буде розпущено парламент і (будуть) нові парламентські вибори. Але я сподіваюся, що весну Україна зустріне вже з діючою коаліцією і новим урядом", - додала Герман.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування