Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман не збирається командувати секретаріатом Януковича

Вівторок, 23 лютого 2010, 21:28

Регіоналка Ганна Герман заявила, що не буде очолювати секретаріат президента.

Про це вона сказала в ефірі 5 каналу.

"Такої ймовірності не існує. Я не раз заявляла, що мене не цікавлять посади. Я йшла до цієї перемоги для того, щоб мати колосальну моральну сатисфакцію", - наголосила регіоналка.

Також вона заявила, що тільки новообраний президент Віктор Янукович знає, хто очолить його секретаріат: "Я думаю, ми про це довідаємося у середу, а може у четвер".

Крім того, Герман зазначила, що Янукович "буде дуже суворий до свого оточення і до людей, які будуть працювати з ним".

"Я думаю, що можуть бути дуже несподівані призначення. І, знаючи Віктора Федоровича, я думаю, що призначення будуть несподівані", - заявила вона.

Відповідаючи на питання щодо можливого приїзду на інаугурацію Януковича президента Росії Дмитра Медведєва, Герман зазначила, що на церемонії "буде багато приємних несподіванок, і рівень представництва гостей зі Сходу та Заходу буде достатньо високий".

Регіоналка також повідомила, що Янукович присягатиме на Пересопницькому Євангеліє.

Крім того, коментуючи заяву партії "За Україну" про те, що новообраний президент має отримати благословення предстоятелів всіх українських церков, Герман сказала: "Вимагати від нього (Януковича), щоб він бігав по церквах, як Юлія Володимирівна (Тимошенко) бігала по церквах, коли їй треба було, - це несправедливо".

"Те, що приїде патріарх Кирил – це велика честь і для України, і для Віктора Федоровича", - наголосила вона.

Як відомо, патріарх Московський і всієї Русі Кирило має намір здійснити молебень у Києві з нагоди вступу Януковича в посаду президента.

Регіоналка також заявила, що на інаугурацію "не будуть викидатися великі гроші". 

"Борщ і вареники, які будуть подавати на урочистому прийомі, дешеві, і це не забере у держави багато грошей. Ми не будемо робити феєрверків, салютів, ми не будемо запрошувати Аллу Пугачову", - сказала Герман.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування