Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Деякі міністри Тимошенко вирішили йти на свято Януковича

Середа, 24 лютого 2010, 13:12

Міністри діючого уряду ще остаточно не визначилися зі своєю участю в церемонії інавгурації новообраного президента Віктора Януковича

 Так віце-прем’єр Іван Васюник, призначений в уряд за квотою “НУНС”, повідомив, що поки не отримав запрошення на інавгурацію Януковича.

 "Я ще не отримав запрошення, а як тільки його отримаю, я буду приймати відповідне рішення", - сказав Васюник.

 Водночас, віце-прем’єр не повідомив про свої плани щодо подальшої роботи в складі уряду, передає УНІАН.

 "Ми на роботі, ми на державній службі. І державна служба – це не наш вибір. Було прийнято рішення взяти мене на роботу. Буде прийняте відповідно до Конституції і законів інше рішення, ми будемо працювати в інших обставинах", - пояснив він.

 У свою чергу, міністр культури і туризму Василь Вовкун повідомив журналістам, що планує взяти участь у церемонії приведення до присяги президента Януковича.

 "Я член уряду, і я зобов’язаний піти. Я не був кандидатом у Президенти, і у мене немає таких претензій. Я законослухняна людина", - сказав він.

 Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко зазначив, що отримав відповідне запрошення з Верховної Ради і планує бути присутнім на урочистому засіданні парламенту 25 лютого.

 Водночас, міністр палива та енергетики Юрій Продан повідомив, що ще не визначився зі своєю участю у церемонії інавгурації. "Якщо прем`єр Юлія Тимошенко братиме участь і буде ухвалене відповідне рішення, я теж піду", - сказав Продан.

 У свою чергу, міністр охорони здоров’я Василь Князевич також ще не отримав відповідне запрошення і планує визначитися відразу після його отримання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування