У НУ-НС влаштували штовханину за посади – Тарасюк

П'ятниця, 26 лютого 2010, 20:56

У фракції НУ-НС немає більшості, яка б підтримала створення коаліції з Партією регіонів.

Про це заявив депутат від НУ-НС Борис Тарасюк, повідомляє УНІАН.

Він наголосив, що в найближчий час він не прогнозує, що така більшість з’явиться.

В той же час депутат додав, що "все залежить від ступеню політичної продажності з одного боку, а з іншого – кількості коштів, які готові платити".

Тарасюк наголосив, що деякі представники національно-демократичних сил готові "слугувати піднощиками набоїв для Партії регіонів".

"Партія "Наша Україна", УНП, група "За Україну" вже відверто ведуть торгівлю з Партією регіонів відносно входження до коаліції з Партією регіонів", - зазначив він.

При цьому Тарасюк наголосив, що ці політичні сили "прикриваються гаслом про необхідність відстоювання українських ідеалів".

"При цьому вони у повний ріст влаштовують штовханину за посади та інші матеріальні блага", - наголосив депутат.

Він висловив стурбованість з приводу того, що мова іде не про збереження нинішньої коаліції, на яку "був даний мандат виборців", а йдуть "торги або торжище в обмін на посаду прем’єр-міністра".

За словами Тарасюка, різними групами називаються кандидатури Віктора Ющенка і Арсенія Яценюка, і це підтверджує, що вони "були технічними кандидатами Януковича".

Як відомо, раніше лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко заявив, що намагання БЮТ будь-якою ціною зберегти за Юлією Тимошенко посаду прем’єр-міністра може призвести до розвалу чинної парламентської коаліції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування