Нацбанківський "перебіжчик" пішов у відставку

Понеділок, 15 березня 2010, 17:50

Кабмін прийняв відставку заступника міністра фінансів Олександра Савченка.

Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті уряду.

Як відомо, Савченко у вересні 2009 подав у відставку з посади заступника глави Нацбанку "у зв`язку з незгодою з валютно-курсовою, монетарною і кредитною політикою, що проводиться керівництвом НБУ. Після цього він був призначений заступником глави Мінфіну.

Крім того, Кабмін прийняв відставку заступника міністра фінансів Миколи Голєва та заступника міністра Кабінету міністрів – директора Координаційного бюро з Євро-2012 секретаріату Кабміну Іллі Шевляка.

Іншими розпорядженнями заступниками міністра Кабміну призначені Володимир Сиротін та Костянтин Любченко.

Крім того, звільнений у зв’язку з переходом на іншу роботу заступник міністра Кабміну – начальник управління правового забезпечення секретаріату уряду Павло Кондик та за власним бажанням – Володимир Федорчук.

Кабмін також прийняв відставку заступників міністра Кабінету міністрів Володимира Павленка та Георгія Берадзе і звільнив Івана Ратушняка у зв’язку із скороченням кількості посад заступників міністра та виходом на пенсію.

Крім того, уряд ухвалив розпорядження про скорочення однієї посади заступника міністра Кабінету міністрів та введення посади заступника міністра Кабміну замість посади заступника міністра Кабміну – начальника управління правового забезпечення секретаріату уряду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування