БЮТ згадав, що він теж хоче звільнити Табачника

Вівторок, 16 березня 2010, 12:57

Блок Юлії Тимошенко наполягає на розгляді питання про відставку міністра освіти Дмитра Табачника на найближчому засіданні Верховної Ради.

Про це сказано у повідомленні на офіційному сайті Тимошенко.

"Ми звертаємося до всіх народних депутатів, яким не байдужа доля України, своїм голосуванням за звільнення Табачника стати на захист державності та незалежності України та зупинити шабаш радикальних антиукраїнських сил", - зазначається в заяві фракції БЮТ.

У БЮТ називають Табачника "відвертим українофобом з україноненависницькими поглядами".

У заяві наголошується, що відсутність реакції з боку Віктора Януковича та Миколи Азарова на акції протесту проти Табачника "свідчить про антиукраїнську політику президента і прем’єра".

У БЮТ переконані, що Верховна Рада підтримає цю ініціативу.

"Це буде впевнена консолідована позиція представників парламентської опозиції, які не допустять перебування на міністерській посаді людини, яка потрапила в уряд за вказівкою Кремля", - підкреслюють в БЮТ.

Як відомо, лідер "За Україну!" В’ячеслав Кириленко на минулому тижні зареєстрував у парламенті постанову про звільнення Табачника.

Водночас низка громадських і студентських організацій проводять акції протесту проти перебування Табачника на посаді міністра освіти.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування