АЗАРОВ: ШУФРИЧ ГОЛОВОЮ ВІДПОВІДАЄ ЗА ЖИТТЯ ЛЮДЕЙ

Середа, 17 березня 2010, 09:55

Прем’єр Микола Азаров поклав на міністрів особисту відповідальність за стан справ у підконтрольних сферах життя.

"Часу на розкачку немає – перед нами стоять невідкладні завдання", - сказав Азаров на початку першого засідання нового уряду у середу.

Він перерахував сфери за ступенем пріоритетності.

"Перше – через декілька днів почне станути сніг. Хоча час бездарно змарновано, треба негайно готувати техніку, будівельні матеріали, мобілізувати людей, щоб протистояти повені", - заявив він.

"І тут Шуфрич головою відповідає за те, щоб жодна людина не постраждала і, не дай Боже, загинула", - додав прем’єр.

"Друге – весняно-польові роботи почнуться за лічені дні. Слаута, Присяжнюк разом з Ярошенком мають вжити всіх необхідних заходів, щоб роботи пішли без затримки", - заявив Азаров

"Третє – нас не може не турбувати цінова нестабільність, ми повинні забезпечити в Україні чесні ціни  та їх стабільність. За це персонально відповідає Тігіпко. Разом з міністерствами, антимонопольним комітетом у взаємодії з НБУ він повинен терміново вжити заходів для цінової стабілізації", - доручив Азаров.

"Четверте – нас дуже турбує ситуація в паливно-енергетичному комплексі. Ми маємо високі ціни на енергоносії, спад видобутку вугілля. Від Клюєва, Бойка, Ященка вимагаю заходів з виправлення стану справ", - сказав Азаров.

"За два останні роки ЖКГ доведено до повного занепаду. Наші міста і села – це некомфортне середовище для життя, а іноді це полігон для випробування на виживання", - заявив Азаров.

"До речі, Тихонов, Тернопіль погряз у смітті, шляхи розбиті, сміття не вивозиться", - обурився Азаров

"Жалюгідний стан справ у медицині. Доручаю Семиноженку, Митнику, Ярошенку щодня тримати на постійному особистому контролі питання покрашщення медичного обслуговування людей", - заявив Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування