Уряд штампуватиме лотерейні білети, щоб віддати борги по Євро-2012

Середа, 24 березня 2010, 17:57

Уряд планує ввести єдину державну лотерею, всі кошти від якої підуть на погашення боргів по Євро-2012.

Про це заявив віце-прем'єр Борис Колесніков під час зустрічі з президентом Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба глави держави.

Він зазначив, що кошти від цієї також підуть безпосередньо на спортивні об’єкти.

Крім того, віце-прем'єр поінформував президента про програму випуску облігацій.

Стосовно створення належного інвестиційного клімату, Колесніков зазначив, що уряд звернувся до Верховної Ради з пропозицією підтримати відповідний законопроект, яким, зокрема, передбачається створення конкурентних переваг для тих, хто вкладатиме кошти у спорудження готелів.

"Ми пропонуємо запровадити нульову ставку податку для тих готелів, які вже працюють, і які будуть збудовані в Україні для розміщення гостей Євро-2012, як мінімум на 10 років. Тобто до 31 грудня 2021 року", – наголосив він.

Віце-прем'єр також повідомив, що у квітні у Києві планується провести круглий стіл, на який буде запрошено представників світових готельних мереж для обговорення проблем роботи в Україні готельного бізнесу.

Колесніков наголосив, що урядова делегація за останні дні вивчила ситуацію у містах, які прийматимуть Євро-2012, і фахівцям треба ще зовсім небагато часу, щоб дати детальну та об’єктивну оцінку тому, як просуваються роботи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування