Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ заволали: Ющенко "веде торги" з ПР і повторює "темники" Януковича

Четвер, 25 березня 2010, 15:43

Екс-президент Віктор Ющенко "влаштувався на роботу до Партії регіонів з підриву демократичного руху".

Про це заявив член фракції БЮТ Ігор Гринів, коментуючи останні висловлювання Ющенка на адресу Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Найбільшим підривачем демократичного руху в Україні у нас був і є саме Ющенко", - заявив бютівець.

"Складається враження, що Партія регіонів виділила йому спеціальну вакансію з дискредитації Тимошенко і демократичних сил", - додав Гринів.

За його словами, Ющенко "веде торги з Партією регіонів, тому слухняно повторює брудні "темники", заготовлені Януковичем і його командою".

"Як результат Віктор Андрійович сподівається отримати гарантії на якесь місце в політиці чи отримати чергову державну дачу", - вважає Гринів.

Депутат вважає, що у своєму інтерв’ю Ющенко намагався ввести в оману суспільство.

"Він, по суті, вже у минулому, але й зараз, допомагаючи Партії регіонів, через брехню намагається дезінформувати суспільство. Всім відомо, що Ющенко виявився найбільшим розчаруванням для демократії України, Європи та світу", - заявив Гринів.

Раніше Ющенко в інтерв’ю газеті "Комерсант-Україна", яке опублікували 25 березня, заявив, що Тимошенко у 2005 році "почала атаку на так зване "оточення президента" – і в результаті до осені табір демократичних сил був розбитий".

Екс-президент також зазначив, що повторне висування кандидатури Тимошенко у прем’єри було його найголовнішою помилкою в якості президента, його політична сила підтримала "її так звані реформи, які насправді лише дискредитували й ідею реформ, і саму діяльність демократичних сил".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...