Азаров поскаржився, що Тимошенко підманула Путіна

П'ятниця, 26 березня 2010, 13:08

Прем`єр-міністр Микола Азаров заявив, що уряд Юлії Тимошенко практично не виконував домовленостей, досягнутих минулого року в Ялті.

Про це Азаров заявив у п’ятницю на брифінгу, повідомляє УНІАН.

"Коли ми проаналізували, а як же виконано міжурядовий протокол листопадової зустрічі у Ялті… Нічого не було зроблено, жодного пункту не було виконано", - заявив Азаров.

Він підкреслив, що завдання його уряду - підготувати до наступного засідання комітету, яке пройде в квітні в Москві, проекти конкретних угод, над якими вже розпочато роботу спільно з урядом Росії.

"Зустрічатися тільки для того, щоб констатувати одне і те саме від зустрічі до зустрічі, сенсу немає. Вчора і російська сторона про це говорила, і я говорив", - заявив Азаров.

19 листопада 2009 року в Ялті під головуванням прем`єр-міністрів України і Росії проходило п`яте засідання Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-Російської міждержавної комісії.

Під час засідання, зокрема, було досягнуто домовленість підписати протокол про кооперацію підприємств двох країн на 2010 рік. Також Україна висловила намір продовжити реалізацію разом з Росією проектів у галузі авіабудування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування